Natura

Centre de teràpies naturals i complementàries

Natura, és un centre de naturopatia i teràpies complementàries, que creiem en l'ésser humà com un tot, donant molta importància a la relació entre la seva part mental, emocional, física i energètica.

Per això, hem format un equip interdisciplinari amb professionals de la medecina, la naturopatia, la psicologia, la fisioteràpia i les teràpies energètiques (teràpia de polaritat, el reiki usui, qi gong, ioga de polaritat).

A Natura, estudiem els diferents diagnòstics i busquem el millor tractament per a la millora de la salut de les persones.

Els diferents professionals que s'han incorporat a l'equip tenen una llarga experiència en diferents camps.

A més dels tractaments i teràpies, també realitzarem diferents tallers pràctics, on es podran aprendre i practicar aspectes relacionats amb el benestar de les persones. Aquests tallers es duran a terme per a professionals del centre i també, per col·laboradors puntuals.

Tots comencem aquest nou projecte amb molta il·lusió i esperem que sigui del vostre interès.

Les teràpies naturals no sanitàries tenen els seus propis objectius i fonaments, parteixen d'una concepció integral de la persona i no exclouen tractaments mèdics o farmacològics convencionals que es considerin convenients. Consulti als professionals.